Turvallinen ja ergonominen prosessointi: Sikureiden juurileikkuri CRC200 kehitettiin erityisesti automaattiseen prosessointiin.  CRC200 on tehokas ja leikkaa juuret siististi. Tuote ja juuret voidaan poistaa koneesta siten että ne kulkeutuvat erilleen yhden työvaiheen aikana ja sikuri voidaan pakata suoraan loppupakkaukseen leikkuuprosessin jälkeen.

Toiminnallisuus

Sikuri asetetaan manuaalisesti tuotepidikkeisiin syöttöhihnalle ja se kulkee siten automaattisesti optimi-asennossa leikkurille. 

Leikkuun jälkeen sikurista erotettu juuri putoaa jäteramppiin ja valmis tuote poistuu koneesta hihnalle.

Tuotteen syöttönopeus säädettävissä 0,05 m/s – 0,11 m/s. Tämä mahdollistaa skaalauksen erilaisiin tuotantovaatimuksiin. 

Tuotteen max. pituus  200 mm.

Tehokas ja helppokäyttöinen

Koneen kapasiteetti on jopa 80 kappaletta minuutissa. Tuotteen leikkuun optimaalinen leikkuulaatu ja ergoniminen työskentely takaavat joustavuuden ja laadun. Kone on helppo ja nopea puhdistaa suurten sivuovien ansiosta. 

Kuvan CRC200 on integroitu asiakkaan olemassa olevaan tuotantolinjaan (korotettu rakenne ja erityisesti asiakkaalle räätälöity tuotteen ulostulo). Laite on ollut käytössä menestykkäästi useita kuukausia ja parantanut prosessointikapasiteettia sekä työturvallisuutta asiakkaan tuotannossa.  

Sikuri on tulossa yhä suositummaksi vihannekseksi Ranskassa, Belgiassa, Saksassa ja monissa muissa Euroopan maissa. Varastointiominaisuuksista johtuen sitä voidaan prosessoida ympäri vuoden. CRC200 on tarkoitettu yrityksiin, jotka varastoivat sikuria erityisolosuhteissa ja toimittavat valmiin tuotteen vähittäismyyntiin pakattuna.