Me Faitech Oy:llä huolehdimme siitä, että palvelut pystytään haasteellisesta tilanteesta huolimatta tuottamaan mahdollisimman pienillä häiriöillä. Olemme myös päättäneet jatkaa kaikkien normaali-maksuehto-asiakkaiden laskujen maksuaikaa 14 vuorokaudella. Tällä toimella haluamme tukea varsinkin pienempiä ja yrittäjävetoisia asiakkaitamme. Lisäksi annamme kaikista vuokralaitteista ja niihin kuuluvista lisälaitteista 25% alennuksen 31.12.2020 saakka.

  • Olemme tunnistaneet koronaviruksen kannalta riskialttiit työtehtävät ja muuttaneet käytäntöjä siten että ehkäisemme tartuntavaaraa ja viruksen leviämistä.
  • Emme myöskään toistaiseksi kättele ja olemme järjestäneet tavaroiden vastaanoton ja -luovutukset turvamääräyksiä noudattaen.
  • Olemme merkittävästi rajoittaneet osallistumistamme erilaisiin koulutuksiin, kokouksiin ja tapahtumiin. Sama koskee myös vierailuja Faitech Oy:n tiloissa.
  • Toimistotöissä suosittelemme etätyötä ja virtuaalikokouksia, jos työtehtävät sen mahdollistavat.
  • Emme ole matkustaneet 24.2.2020 jälkeen karenteenialueilla ja suosittelemme, että henkilökuntamme pidättäytyy toistaiseksi matkustamasta riskialueille. Mahdollisten ulkomaanmatkojen osalta noudatamme riskiperusteista karanteenia.
Toistaiseksi koronaviruksella ei ole ollut vaikutuksia palveluidemme saatavuuteen.
Kuvatuilla toimenpiteillä ja jatkuvuussuunnittelulla pyrimme varmistamaan palveluidemme sujuvuuden ja saatavuuden. Seuraamme tilanteen etenemistä ja tiedotamme aiheeseen liittyvistä muutoksista nettisivuillamme.

Meille tärkeintä on asiakkaiden ja henkilökuntamme terveyden ja hyvinvoinnin turvaaminen sekä liiketoiminnan jatkuvuuden varmistaminen haastavassa tilanteessa.