ETUSIVULLE

YRITYS

Maahantuomme laadukkaita, tunnettuja keski- ja pohjoiseurooppalaisia elintarviketeollisuuden koneita sekä suunnittelemme ja toteutamme kokonaisprojekteja. Kattava ja nopea varaosien toimitus varastostamme Vihdistä tai suoraan päämiehiltämme varmistavat koneidesi virheettömän toiminnan. Tarjoamme myös koneiden vuokraus- ja huoltopalveluT.

ARVOMAAILMAMME

Jaamme yhteiset arvot työntekijöidemme ja päämiestemme kanssa. Tahdomme toimia asiakkaidemme hyväksi niin hyvinä kuin haasteellisinakin hetkinä. Luotamme päämiehiimme heidän kehitystyössään sekä itseemme oman työmme laadun ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Toimintaamme ohjaa halu olla parantamassa asiakkaidemme mahdollisuuksia kehittyä omalla alallaan.

 

”Suomalaisten mukaan hyvän työelämän keskeiset arvot ovat rohkeus, sinnikkyys ja luottamus.”

 

Lue Rekisteriseloste - GDPR:n tästä.

HISTORIAN HAVINAA
Kaksi kaverusta perustavat Faitech Oy:n vuonna 1994 ilman alkupääomaa. Anne Liusvaara ottaa koiransa Ellin mukaan ja seilaa - nyt jo romutetulla Pomeranialla - Keski-Eurooppaan kahdeksi viikoksi käymään sopimusneuvotteluja tulevien päämiesten kanssa. ”Saimme lahjoituksena Kansallis-Osake-Pankin vanhan tietokoneen, jolla kirjoitimme ensimmäisten konetoimitusten käyttöohjeet ja muut dokumentit. Toimistoon haalittiin mitä saatiin… Olimme jo silloin ”ekoja” ja harrastimme kierrätystä. Laskusuhdanteen uuvuttama yhtiökumppanini halusi myydä osuutensa ja osakkeet siirtyivät kokonaan omistukseeni vuosituhannen vaihteessa", muistelee Anne Liusvaara. ”Vähitellen porukka kasvoi sekä myynnissä, myynnin tuessa että kunnossapidossa. Pitkään toimimme kahden toimitilan loukussa, kunnes viimein 2014 joulukuussa siirryimme kokonaan uusiin toimiviin tiloihin Meijerinraitti 2:een Vihdissä. Vihti on sijainniltaan oivallinen; reilut 50 km Helsingistä hyvien kulkuyhteyksien päässä kaikilta valtaväyliltä”.

HISTORIAA KUVINA

 


Ensimmäinen muutto ja uutukaiset huonekalut - toimistotekniikka odottaa vielä tuloaan.

 

 

 

 

 Keittolaitteiston käyntiinajo ja käyttööottokoulutusta; Faitech Oy:n ensimmäinen asennus.

 

 

 

Kaikki alkoi tästä, Vihdin Irjalassa 1994 lahjoitetulla ja omista nurkista haalituilla vehkeillä.

 

 

 

 

 

Kronen pienet pesulaitteet

90 - luvun messuilla.

 

 

 

 

Myyjä työssään.

 

 

 

Ensimmäinen messosastomme Tampereella 1996.

 

 

”loistavasti toimiva kokonaisuus, kyllä peseminen nyt on helppoa”

 

 

 

 

 

 

Täydellisiä prosesseja putkistoineen ja veden jäähdystyslaitteistoineen 1998.

 

 

 

Kronen GS-10:n edeltäjä.